TADŽIKISTANAC IZDAJE NAREĐENJA I NOŽEM LIKVIDIRA RANJENIKE! Isplivao CEO SNIMAK užasa u Moskvi: Uđi i ubij ih bez milosti (VIDEO)
Foto: Printscreen/X

horor

TADŽIKISTANAC IZDAJE NAREĐENJA I NOŽEM LIKVIDIRA RANJENIKE! Isplivao CEO SNIMAK užasa u Moskvi: Uđi i ubij ih bez milosti (VIDEO)

Planeta -

Na jezivom snimku terorističkog napada u Moskvi koji je objavila Islamska država jasno se vidi da osumnjičeni državljanin Tadžikstana izdaje naređenja ostalim članovima grupe!

Islamska država, podsetimo, objavila je jeziv snimak, koji je zabeležila kamera jednog od terorista, a na kome se vidi kako nedužne ljude ubijaju iz vatrenog oružja iz neposredne blizine.

Na snimku, koji se sada objavljen u celosti na društvenim mrežama, vidi se Dalerjon Mirzoev kako prilazi i jednom od terorista naređuje da uđe u hodnik i ubije muškarce i žene koji su se sakrili iza vrata.

- Ubij ih bez milosti - čuje se na snimku koji je objavila novinska agencija Islamske države Asak.

Vođa terorista potom prilazi jednom od ranjenih, koji nepomično leži, a onda mu nožem više puta prolazi preko grla. Svuda okolo vide se tela žrtava.

Teroristi zatim mirno izlaze iz hola.

Na ruskoj televiziji prikazana je i animacija napada koji je počeo oko 19.50 sati kad su teroristi izleteli iz automobila i upali u koncertnu salu kroz jedan od sporednih ulaza.

Ubijajući sve na putu, došli su do koncertne sale u 20.03 sati, gde su nastavili krvavi pir i podmetnuli požar. Kamera je zabeležila da su se u automobil vratili u 20.13. sati nakon čega su pobegli.

Sva četvorica napadača uhapšena su u subotu oko 3 sata ujutru dok su bežali ka granici sa Ukrajinom.

Optuženi su za terorizam i preti im doživotni zatvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja