ŠEF LIBANSKE VLADE IZLJUBIO POGREŠNU ŽENU UMESTO PREMIJERKE ITALIJE: Pogledajte HIT SCENU na dočeku na aerodromu u Bejrutu (VIDEO)
Foto: Printskrin / You Tube

gaf godine

ŠEF LIBANSKE VLADE IZLJUBIO POGREŠNU ŽENU UMESTO PREMIJERKE ITALIJE: Pogledajte HIT SCENU na dočeku na aerodromu u Bejrutu (VIDEO)

Planeta -

Libanski premijer Nadžib Mikati greškom je umesto italijanske predsednice vlade Đorđe Meloni izljubio članicu njene delegacije!

Mikati je čekao na pisti aerodroma u Bejrutu da italijanska premijerka izađe iz letelice. Međutim, prva je izašla jedna od članica italijanske delegacije, a Mikati je stao ispred nje i potom je srdačno poljubio u oba obraza misleći da je dočekao Meloni.

Šef libanske vlade je odmah diskretno obavešten da je umesto Meloni pozdravio njenu ličnu asistentkinju Patriziju Skurti, a kao olakšavajuća okolnost može mu se uzeti činjenica da njih dve donekle liče.

Meloni je nekoliko trenutaka kasnije izašla iz aviona, a Mikati ju je pozdravio rukovanjem i poljupcem u svaki obraz.

Italijanska delegacija posetila je Bejrut u sredu usred kontinuiranog prekograničnog sukoba na južnoj granici Libana između izraelskih snaga i libanske militantne grupe Hezbolah.

- Meloni je dala jasnu poruku u vezi sa potrebom da se izbegne bilo kakav rizik od eskalacije duž granice sa Izraelom - saopštila je njena kancelarija.

Meloni je takođe posetila italijanski odred u mirovnoj misiji UN u južnom Libanu.

Mikati je ponovio osudu izraelskog napada na južni Liban u kome je poginulo sedam bolničara.

Albanski premijer Edi Rama, podsetimo, danima je ispunjavao stupce lokalnih i stranih medija nakon što je isplivao snimak šokantan snimak na kome se vidi kako ljubi predsednicu italijanske vlade Đorđu Meloni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track