TELO NESTALOG DEČAKA (4) PRONAĐENO PORED PUTA: Užas u Vašingtonu, majka optužena za ubistvo! Na košulji i cipelama PRONAĐENA KRV
Foto: Everett Police Department

TELO NESTALOG DEČAKA (4) PRONAĐENO PORED PUTA: Užas u Vašingtonu, majka optužena za ubistvo! Na košulji i cipelama PRONAĐENA KRV

Planeta -

Američka policija pronašla je telo dečaka (4) koji je dan ranije nestao, a za ubistvo je optužena njegova majka.

Telo Arijela Garsije pronađeno je u četvrtak nešto pre 18 časova pored puta u državi Vašington, manje od 24 sata nakon što su rođaci prijavili njegov nestanak.

Nakon izveštaja, državna policija je pokrenula poteru u kojoj je učestvovalo skoro 100 policajaca i istražitelja, uključujući i agente FBI.

Nakon što je telo pronađeno, policija je uhapsila dečakovu majku Džesiku Garsiju.

Garsija je optužena za ubistvo prvog i drugog stepena i trenutno se nalazi u pritvoru u okrugu Snohomiš. Dva dana pre dečakovog nestanka, njegova baka je zatražila hitno starateljstvo.

Rekla je da njena ćerka ima problema sa konzumiranjem droga i alkohola i da je ponekad nasilna.

Baka je u zahtevu navela da je majka ponekada fizički zlostavljala dete. Nakon sudskog izveštaja, Arijelu se izgubio trag i prijavljen je nestanak.

Porodični prijatelj rekao je policiji da su Arijel i njegova majka ostali kod nje neko vreme. Ona je rekla da su u jednom trenutku izašli iz kuće, a ona je na podu zatekla veliku količinu krvi.

Kada je policija pronašla majku, imala je tragove krvi na cipelama i košulji. Ona je istražiteljima rekla da je Arijel pao sa kreveta i udario se u glavu i da je pokušala da ga odvede u bolnicu na pregled, ali je red bio predugačak.

Istraga je u toku, i čekaju se rezultati obdukcije dečakovog tela.

(Kurir.rs/Index/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

01:58

NAKON NESREĆE U RUMI PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO U SREMSKOJ MITROVICI! Dražić: Lice bez ikakvih dokumenata, nema tragova nasilja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track