ŽENA TOKOM HAPŠENJA ZGRABILA PIŠTOLJ POLICAJCA: Meci leteli na sve strane, upucala i prolaznike, neviđena drama na pijaci (VIDEO)
Foto: Printscreen/BBC

šok

ŽENA TOKOM HAPŠENJA ZGRABILA PIŠTOLJ POLICAJCA: Meci leteli na sve strane, upucala i prolaznike, neviđena drama na pijaci (VIDEO)

Planeta -

Žena je prilikom hapšenja zgrabila pištolj policajca i potom upucala tri osobe na pijaci u Čileu!

Na snimku incidenta, koji se dogodio u ponedeljak, vidi se kako policajac drži ženi ruke iza leđa dok je vodi ka policijskog kombiju. Međutim, pre nego što je ubačena u kombi, uspela je da posegne iza sebe i izvuče revolver iz futrole policajca koji ju je držao. Žena je potom uspela da ispali nekoliko metaka što je izazvalo paniku među prolaznicima.

Dok su dvojica šokiranih policajaca pokušavali da joj istrgnu vatreno oružje iz stiska, nekako je uspela da se okrene, a onda i da ispali još nekoliko hitaca u gomilu.

Meci su leteli na sve strane, tri osobe su pogođene, uključujući jednog policajca i prolaznika koji je slučajno snimio incident. Prolaznik je prebačen u bolnicu sa teškim povredama, ali je u stabilnom stanju, navodi nacionalni list La Nasion, a prenosi Bi-Bi-Si.

Žene je savladana i kasnije je viđena na drugom snimku u policijskom kombiju. Na snimcima prema navodima lokalnih medija deluje kao da se smeje.

Nasilje je izbilo kada su čileanski zvaničnici najavljivali nove mere bezbednosti na veletržnici u Lo Valedoru koje su osmišljene da suzbiju lokalni kriminal.

(Kurir.rs/Dejli mejl/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

04:57

IZ KESA SE NEŠTO DIMILO, PRETILA JE DA ĆE SVE DIĆI U VAZDUH! Novinar opisao dramu u Parizu kad je policija UPUCALA ŽENU U STOMAK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track