POZNATI GOLMAN USMRTIO 2 ČOVEKA: Naleteo na saobraćajca i vozača, bežao od policije 60 km, krv bila po celom džipu (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

užas

POZNATI GOLMAN USMRTIO 2 ČOVEKA: Naleteo na saobraćajca i vozača, bežao od policije 60 km, krv bila po celom džipu (VIDEO)

Planeta -

Armen Fišjan, nekadašnji golman fudbalske reprezentacije Jermenije, uhapšen je zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule dve osobe!

Telegram kanal SHOT navodi da je Fišjan 23. marta ujutru svojim terencem pregazio saobraćajnog policajca i vozača koga je saobraćajac zaustavio na magistralnom putu u ruskoj Stavropoljskoj Pokrajini. Kako saznaje SHOT, Fišjan je iznenada promenio saobraćajnu traku, a onda naleteo na policijski automobil i dvojicu muškaraca.

Fišjan je pobegao sa mesta nesreće, međutim, policija ga je presrela posle nekih 60 kilometara i uhapsila. SHOT saznaje da je tvrdio da nikoga nije udario, ali nije mogao da objasni odakle krv na vozilu.

Protiv njega je podneta krivična prijava i preti mu kazna do 15 godina zatvora.

Fišjan, koji ima 36 godina, nekadašnji je golman omladinskih fudbalskih reprezentacija Jermenije. Tokom karijere igrao je za Pjunik i Miku.

Profesionalnu karijeru završio je 2016. godine nakon čega je igrao za manje poznate fudbalske klubove.

Bonus video:

01:53

NA MESTU JE USMRTIO, A SAMO JE IZAŠAO, VRATIO SE I NASTAVIO DA VOZI Ličina za Kurir TV o presudi koju su osudili svi Novopazarci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track