MASAKR ISPRED TERETANE: U poznatu influenserku ispaljeno 26 metaka, sada se sumnja da nije ona bila GLAVNA META (VIDEO)
Foto: X@TráficoPuebla, Printscreen/X

užas

MASAKR ISPRED TERETANE: U poznatu influenserku ispaljeno 26 metaka, sada se sumnja da nije ona bila GLAVNA META (VIDEO)

Planeta -

Meksička influenserka i njen dečko ubijeni su ispred teretane u kojoj su redovno vežbali.

Užasan trenutak u kojem su Vielka Pulido i njen partner, ubijeni iz neposredne blizine, snimljen je na CCTV-u.

Na snimku hladnokrvnog zločina se vidi sivi Hjundai kako stoji pored njihovog parkiranog BMV-a pre nego što je napadač počeo da puca i nastavio da ispaljuje metke u njih dok je izlazio.

Mogli su se videti šokirani posmatrači kako beže u potrazi za bezbednošću dok je odjeknuo prvi od 26 metaka za koje se tvrdi da su ispaljeni.

Veruje se da policija u meksičkom gradu Puebla radi na teoriji da je 21-godišnji Vielkin dečko mogao biti meta.

Pucnjava se dogodila juče ujutro ispred teretane pod nazivom Beats Fitness Center u naselju Santa Kruz Buenavista.

Prvi put na naslovnu stranu dospela 2018. godine

Vielka, koja je imala hiljade pratilaca na TikTok-u, ali je takođe bila popularna i na Instagramu, prvi put je dospela na naslovne strane u svojoj domovini 2018. godine kada je zahtevala da druga devojka klekne na kolena i da se izvini.

Snimci javnog sramoćenja doveli su do toga da je nazvana Lejdi Humilladora, a njena mama je tada reagovala tako što je organizovala konferenciju za štampu kako bi se izvinila za postupke svoje ćerke i pokušala da objasni zašto se ponašala tako.

Vielka se neko vreme povukla sa društvenih mreža nakon incidenta na naslovnoj strani, ali je postepeno počela da postavlja video zapise i slike koje prikazuju njen život.

Selfi video koji je nedavno postavila na TikTok, a prikazuje je u crnoj haljini koja grli figuru, pregledan je skoro 60.000 puta.

Drugi, gde je pričala o životu kao student medicine, pogledalo je 360.000 obožavalaca.

Jedan tužni pratilac je danas rekao: 'Tek sam saznao za tebe, a ti si već otišalo.'

Kritičarka, koja je pokazala da u njenoj domovini još uvek postoji ogorčenost zbog tretmana koji joj je doneo nadimak Ladi Humiliation, rekalo je u okrutnom onlajn komentaru: „Svi smo jednaki i svi završavaju na groblju ili u zgarištu."

Bila kolateralna šteta

Vielka, koja je sebe nazivala La Bendi na društvenim mrežama i reklamirala parfeme i kozmetičke tretmane u onlajn prodavnicama koje je vodila, pronađena je mrtva u automobilu para kada je policija stigla na lice mesta.

Pretpostavlja se da je ubijena nakon što su njihovi agresori okončali život njenog dečka, čije je telo ležalo na zemlji pored njihovog BMV-a.

Lokalni izveštaji su je opisali kao 'kolateralnu žrtvu'.

Portparol državnog tužioca u Puebli, oko 80 milja jugoistočno od glavnog grada Meksiko Sitija, rekao je: „Istražujemo ovaj incident kao prioritet kako bismo pokušali da ga rešimo što je pre moguće i odgovorne privedemo pravdi.“

On je dodao: „Preliminarne istrage ukazuju na to da je zločin uperen prvenstveno protiv muške žrtve.Dvadeset čaura od 9 mm i šest čaura kalibra 45 mm izvučeno je na mestu događaja.“

(Kurir.rs/ DailyMail/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

01:17

Kuća strave u kojoj je počinjen jeziv masakr na Cetinju - pokrivalica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track