OVO SE NIKADA NE BI DESILO DA SAM JA PREDSEDNIK: Oglasio se Tramp o napadu Irana na Izrael, objavio i ČUDNE TVRDNJE o Bajdenu
Foto: AP

OVO SE NIKADA NE BI DESILO DA SAM JA PREDSEDNIK: Oglasio se Tramp o napadu Irana na Izrael, objavio i ČUDNE TVRDNJE o Bajdenu

Planeta -

Bivši američki predsednik Donald Tramp saopštio je večeras da se napad Irana na Izrael nikada ne bi desio da je on predsednik.

- Izrael je meta napada! Ovo nikada nije smelo da se dogodi - ovo se NIKADA ne bi dogodilo da sam ja predsednik - napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži "Truth social" ("Istina").

Donald Tramp je večeras objavio tvrdnje i da je Bajden trebalo da se obrati Amerikancima, ali da je njegov govor unapred snimljen.

- Nakon čitanja moje istine, oni koji upravljaju Bajdenom su ga ubedili da ne objavi svoj snimljeni govor o Izraelu. Sada će pokušati da to uradi uživo, verovatno sutra - tvrdi Tramp.

On je na kraju jasno dao do znanja koga podržava u sukobu na Bliskom istoku:

- Amerika podržava Izrael - napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži.

Iran je tokom večeri pokrenuo operaciju "Iskreno obećanje", tačnije veliki napad na Izrael koristeći veći broj dronova i raketa.

Bonus video:

02:36

NETANJAHU ĆE POKOPATI BAJDENA I DEMOKRATE DA BI OSTVARIO CILJ! Vujičić: Tramp će ih potući do nogu ukoliko ne uvezu izbeglice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja