ALEKSEJ HLADNOKRVNO UBIJEN PRED ĆERKOM (13): Devojčica gledala kako joj otac UMIRE, evo šta je prethodilo KRVAVOM PIRU
Foto: Nemanja Nikolić

ALEKSEJ HLADNOKRVNO UBIJEN PRED ĆERKOM (13): Devojčica gledala kako joj otac UMIRE, evo šta je prethodilo KRVAVOM PIRU

Planeta -

Aleksej H. (45) živeo je u nemačkom gradiću Fredenbek u Donjoj Saksoniji sa svoje troje dece i nije ni slutio da će ga, do tada najbolji prijatelj, tako hladnokrvno ubiti na pragu porodične kuće.

Kobnog 5. aprila desila se nezamisliva tragedija kada je Garik P. (41), poreklom Ukrajinac, ubio svog dugogodišnjeg prijatelja pred očima 13-godišnje ćerke.

Garik se oko 13.30 časova pojavio na vratima Aleksejevog stana i od njegove ćerke tražio da probudi oca. Nakon što je muškarac sišao, Garik ga je ubo nožem.

Užasnom događaju svedočila je devojčica koja je policiji rekla da je čula tupi prasak i videla oca u lokvi krvi.

Otac je umro pre nego što su spasioci stigli na lice mesta, a napadač, sa nožem u ruci, pokušao je da pobegne, ali se predao 400 metara dalje.

Nemačka Policija
foto: Shutterstock

Nezvanična informacija, prema pisanju nemačkog Bilda, jeste da je Garik P. sumnjao da ga žena Marija S. (36) varala sa jednim od njegovih bliskih prijatelja i da je zbog toga ubio Alekseja.

Njihov brak je bio pred razvodom nakon velikog broja svađa, a sve je kulminirao kada je 41-godišnji muškarac nekoliko puta udario suprugu, navodi policija.

Okružni sud u Štadeu je izrekao zabranu prilaska u skladu sa Zakonom o zaštiti od nasilja.

Garikov i Marijin sukob je dostigao vrhunac 22. marta, samo dve nedelje pre nego što je ubio prijatelja, kada se zakucao svojim automobilom marke "Golf" u kuću supruge i proleteo skroz do dnevne sobe.

Na svu sreću, Marija i njihovo dvoje dece su ostali nepoređeni.

Kurir.rs/Telegraf.rs

Bonus video:

00:12

Krvi je bilo na sve strane, policija odmah ispraznila lokal: Član obezbeđenja noćnog kluba u Priboju izboden nožem, napadač i dalje u bekstvu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track