OTAC JUNAK IZVUKAO SINA IZ POŽARA ALI JE PLATIO NAJVIŠU CENU: Potresan kraj FILMSKE priče o roditeljskoj ljubavi
Foto: Facebook

OTAC JUNAK IZVUKAO SINA IZ POŽARA ALI JE PLATIO NAJVIŠU CENU: Potresan kraj FILMSKE priče o roditeljskoj ljubavi

Planeta -

Ne prestaje odavanje počasti ocu "superheroju" koji je poginuo pokušavajući da spasi sina od požara u kući, pre nego što je par preminuo od zadobijenih povreda.

Beri Mejson (45) uleteo je u kuću u Viganu, u Mančesteru, kako bi spasio svog sina Itana (4) iz požara koji se dogodio u nedelju, 14. aprila.

Ethan Mason
foto: Facebook

Beri je umro ubrzo nakon toga, a Itan je doveden u bolnicu, nakon čudesnog spašavanja posle kog je utvrđeno da je zadobio 70 posto opekotina po telu.

Uprkos nadi njegove porodice da bi mogao da izdrži višestruke operacije, na društvenim mrežama potvrdili su da je Itan preminuo.

Itanova tetka Džesika Kauzer odala je počast uz potresnu sliku oca i sina, rekavši da su sada ponovo zajedno.

Napisala je 'Naš superheroj. Beri slomljeno nam je srce. Nežan div i odan tata do poslednjeg daha. Reči nikada neće opisati koliko smo ti zahvalni, čvrsto drži našu bebu gore.'

Ethan Mason
foto: Facebook

Objava koja je ranije podeljena na društvenim mrežama otkrila je njihovu nadu da bi se Itan mogao izvući nakon povreda.

Međutim, policija je juče, saopštila da je četvorogodišnji dečak, nažalost, preminuo od zadobijenih teških povreda, a njegova porodica je to kasnije potvrdila.

Ethan Mason
foto: Facebook

Policija Mančestera saopštila je da nakon prvobitne istrage o požaru, policajci nisu verovali da su u pitanju bilo kakve sumnjive okolnosti.

Akcija prikupljanja sredstava koja je uspostavljena za pokrivanje troškova sahrane Itana i Berija do sada je prikupila više od 36.000 funti, a mnogi su svojim donacijama pokazali posvećenost ocu i sinu.

Ethan Mason
foto: Facebook

Jedna dirljiva poruka glasila je: 'Beri - nežan div i porodičan čovek do kraja. Privilegija je što sam radio sa tobom. Bio si odličan u svemu što si radio, a tvoja dobrota nije poznavala granice. Moje srce je slomljeno', stoji u poruci.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja