SCENA KAO IZ HOROR FILMA: Komšije primetile gust dim iz obližnjeg dvorišta, a onda se čuo PRODORAN VRISAK (VIDEO)
Foto: Printscreen/The Sun

jezivo

SCENA KAO IZ HOROR FILMA: Komšije primetile gust dim iz obližnjeg dvorišta, a onda se čuo PRODORAN VRISAK (VIDEO)

Planeta -

Dvoje osumnjičenih uhapšeno je pod sumnjom za ubistvo nakon što je otkriveno „spaljeno telo“ u bašti iza kuće.

Užas se dogodio u Bredfordu u popodnevnim satima pošto su komšije navodno čule "prodoran" vrisak praćen oblakom dima.Telo je potom pronađeno u bašti kuće koja pripada „veoma povučenoj“ porodici.

Dramatični snimak pokazuje trenutak kada je dvoje osumnjičenih odvedeno sa imanja na Šetland Klozu.

Jedna 52-godišnja žena i 26-godišnji muškarac uhapšeni su zbog sumnje za ubistvo i ostaju u pritvoru.

Policija Zapadnog Jorkšira potvrdila je da ne traži nikog drugog u vezi sa ovim užasom. Komšije kažu da je muškarac star 80 godina živeo u kući sa svojom mlađom suprugom i njenim sinom, koji je imao oko 20 godina.

Neki su se plašili da je stariji muškarac umro tokom pandemije jer nije viđen nekoliko godina, prenose mediji.

Jedan od meštana je rekao da je samo čuo komšiju kako viče „telo gori“. Dodao je: „Iz bašte je dolazio dim, ali nismo mogli da uđemo jer je kapija bila zatvorena. Nisam mogao da verujem, bilo je kao nešto iz horor filma."

Drugi komšija je rekao: „Porodica bukvalno nikada ne izlazi, oni su veoma povučeni. Ovo se dogodilo potpuno iz vedra neba i svi su veoma šokirani zbog toga.Oni su tamo živeli oko osam godina i jednostavno ne vidimo da im je neko dolazio i odlazio."

Policija Zapadnog Jorkšira potvrdila je da je pokrenuta istraga o ubistvu i da policajci utvrđuju kako je muškarac umro.

Glavni inspektor Met Holdsvort rekao je: „Razumem da je ovaj incident izazvao zabrinutost u široj zajednici i da postoji mnogo spekulacija o tome šta se dogodilo i onima koji su umešani.Potreban nam je neko sa informacijama da nam to prenese.Sprovodimo upite od kuće do kuće i CCTV koče u tom području. Pozvao bih svakoga ko ima informacije, a nije već razgovarao sa policijom, da nas kontaktira."

(Kurir.rs/ TheSun/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track