UPAO NA INTERVJU GRADONAČELNIKA I POČEO DA TUČE OBEZBEĐENJE: Šok scena u centru američkog grada NISU MOGLI DA GA OBUZDAJU (VIDEO)
Foto: Printscreen

neverica

UPAO NA INTERVJU GRADONAČELNIKA I POČEO DA TUČE OBEZBEĐENJE: Šok scena u centru američkog grada NISU MOGLI DA GA OBUZDAJU (VIDEO)

Planeta -

Muškarac iz američkog grada San Hozea uhapšen je nakon što je upao na intervju gradonačelnika i potukao se sa pripadnikom obezbeđenja!

Policija je saopštila da je gradonačelnik Met Mahan u utorak davao intervju lokalnoj televiziji KRON4 u centru grada kad je Vesli Polard odjednom ušao u kadar i počeo da se ponaša agresivno. Lokalni mediji navode da je vulgarno dobacivao Mahanu i da nije hteo da se skloni.

Policajac u civilu je odmah intervenisao, međutim, Polard ga je udario nekoliko puta. Tek nakon trominutne borbe i uz pomoć nekoliko prolaznika uspeo je da ga savlada.

Policajac je zadobio lakše povrede i pregledan je u bolnici.

Mahan se zahvalio pripadniku obezbeđenja, međutim, dodao je da podržava preispitivanje njegovih postupaka budući da se na snimku ne čuje da se jasno predstavio Polardu.

KRON4 navodi da je Polard pušten iz pritvora pod uslovom da ne prilazi na manje od 250 metara Mahanu i policajcu.

Polard je optužen za napad na policajca.

Ogromni pacov, podsetimo, prekinuo je nedavno uživo obraćanje gradonačelnika Buenos Ajresa! Gradonačelnik argentinske prestonice Horhe Makri razgovarao je sa novinarima na autobuskom terminalu u gradskoj luci kad je pacov uleteo među prisutne.

(Kurir.rs/NBC/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

00:51

Ceo snimak tuče u Negotinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track