NOVI DETALJI TRAGEDIJE U SKADRU: Poznato gde se nalazi devojka zbog koje se Alma navodno ubila, drže je izolovanu, a ovo je RAZLOG
Foto: Printscreen/Youtube/TopChannelAlbania/Facebook, Facebook

užas

NOVI DETALJI TRAGEDIJE U SKADRU: Poznato gde se nalazi devojka zbog koje se Alma navodno ubila, drže je izolovanu, a ovo je RAZLOG

Planeta -

Albanska novinarka Anila Hodža otkrila je nove detalje o tragediji u Skadru, gde se navodno 39-godišnja Alma Arazi udavila u reci Bojani zajedno sa svoje troje dece zbog izdaje i nasilja od strane supruga, javlja VoxNews.

Kako pišu mediji, Hodža je izjavila da devojka Alminog muža Ergisa Arazija, inače tinejdžerka, još nije ispitana od strane policije zbog teškog psihološkog stanja u kojem se nalazi nakon tragičnog događaja.

"Ergisova devojka nije ispitana dok se njeno stanje ne stabilizuje, pošto je u šoku. U prvom svedočenju, rekla je da nikada nije upoznala Almu i da joj je Ergis rekao da će se razvesti od nje i da će se njih dvoje venčati", navodno je rekla je novinarka.

Navodno smeštena u ženski centar

Kako Hodža kaže, devojka Ergisa Arazija, koji je uhapšen zbog podsticanja na samoubistvo, smeštena je u ženski centar i još nije poznato da li će biti ispitana u prostorijama tužilaštva u Skadru ili u centru gde se nalazi.

"Trenutno, tinejdžerka se nalazi u ženskom centru zbog tretmana koji dobija. Još nije odlučeno da li će biti ispitana u tužilaštvu ili da li će tužilac otići u ženski centar", dodala je ona, i dodala da će Ergis Arazi, navodno, ponovo biti isptan.

(Kurir.rs/ Avaz.ba/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

00:59

DVE TRAGEDIJE NA PETAK 13. Majka s detetom na Mirijevu sko;ila s terase. U Paraćinu pronađena tela muškarca i žene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track