ŽENA SE PORODILA NA KRUZERU, A ONDA JE SAKRILA BEBU U ORMAR: Dete umrlo u NAJSTRAŠNIJIM MUKAMA, ona je imala SRAMOTNO OPRAVDANJE
Foto: Shutterstock

JEZIV SLUČAJ TRESE ITALIJU

ŽENA SE PORODILA NA KRUZERU, A ONDA JE SAKRILA BEBU U ORMAR: Dete umrlo u NAJSTRAŠNIJIM MUKAMA, ona je imala SRAMOTNO OPRAVDANJE

Planeta -

Istražni sudija u Grosetu odbacio je optužbu za ubistvo protiv Čan Žensel Pia Salahid, 28-godišnje Filipinke, koja je 17. maja rodila dete na kruzeru Silver Visper pa je potom uhapšena zbog smrti deteta.

Istražni sudija je potvrdio je njeno hapšenje, pa je mlada žena ostala u zatvoru ali zbog optužbe za napuštanje deteta koje je rezultiralo smrću. Njene dve koleginice, koje su sa njom delile kabinu i koje su takođe bile uhapšene zbog smrti bebe, puštene su na slobodu.

One su joj pomogle da se porodi pa se smatra da su bile saučesnice u prikrivanju.

Sud je nakon što je dobio rezultate obdukcije odbacio optužbe za ubistvo. Za šta će tačno biti optužena osim za napuštanje deteta, još nije poznato.

I ona je sama sve vreme istražiteljima tvrdila, kako pišu italijanski mediji, da nije htela da ubije sina kojeg je nazvala Tejlor. Samo se plašila da će ostati bez posla pa ga je skrivala. Kad god je mogla, došla je da ga podoji. Bebu je ostavljala u ormaru s odškrinutim vratima kako ne bi pala s kreveta i kako je niko ne bi video i čuo plač.

(Kurir.rs/Index/Foto: Ilustracija/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track