UHAPŠEN UJAK KOJI JE NAPASTVOVAO MARIJU, A POTOM JE UBIO! Monstrum izgovorio JEZIVE REČI kada su ga privodili: SVI SU ZGROŽENI
Foto: Politia Romana

UHAPŠEN UJAK KOJI JE NAPASTVOVAO MARIJU, A POTOM JE UBIO! Monstrum izgovorio JEZIVE REČI kada su ga privodili: SVI SU ZGROŽENI

Planeta -

"Žao mi je, bio sam pijan", navodno su prve reči ujaka osmogodišnje Marije, čije telo je noćas pronađeno u ataru sela na području Botošana.

Ujak (32), koji je danas uhapšen zbog sumnje da je devojčicu polno napastvovao, a potom je ubio i telo bacio u šipražje, krio se od policije čitave noći, a onda je konačno uhvaćen nedaleko od mesta zločina.

Policija ga je uočila u šipražju, a kada su krenuli da ga savladaju, počeo je da beži. Ispaljeni su i hici upozorenja, nakon čega je osumnjičeni savladan i stavljene su mu lisice na ruke.

Kako prenose rumunski mediji, osumnjičeni je odmah počeo da "krivi alkohol za zločin".

"Znao sam da me tražite, cele noći sam se skrivao u šumi. Evo krenuo sam da se predam", tvrdio je osumnjičeni kojeg su prethodno lovili u visokoj travi jer je bežao i pored ispaljenih hitaca i naređenja da stane.

On je odmah odveden kod tužioca, gde je navodno rekao da mu je "žao zbog onoga što je uradio pod uticajem alkohola".

Očekuje se da će za njega biti zatražen pritvor.

Oni koji poznaju porodicu šokirani su svime što se dogodilo.

"Znam tu porodicu veoma dobro, znam njega! Oni jesu malo bili u sukobu, on je pio, znao je da pravi skandale, ali ovako nešto nikad nismo očekivali", rekao je jedan meštanin sela, koji je učestvovao u potrazi za devojčicom.

Podsetimo, mala Marija je sinoć oko 20 časova krenula ka ujakovoj kući da nešto donese, ali se nije vratila. Posle izvesnog vremena roditelji su do ujaka poslali Marijinu sestricu, koja se ubrzo vratila i rekla da "nije našla ni ujaka, ni seku".

Uspaničeni, roditelji su krenuli u potragu za detetom, a posle sat vremena, kada je nisu našli, alarmirali su policiju.

Dete je pronađeno tokom noći. Navodno je bila polugola i krvava, te se sumnja da je dete i polno napastvovao.

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: A.N.)

Bonus video:

09:34

ZAKLJUČAO 6 ŽENA U FRIZERSKI SALON PA IH SILOVAO Inspektor šokirao svedočenjem: SILOVATELJ IMAO SNOŠAJ DOK SU GA VODILI U STANICU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track