PLAŠIO SE DA ĆE DEVOJČICA SVE REĆI Otkriven motiv svirepog ubistva, stric progovorio: Telo bacio u njivu, došao kući i ZASPAO
Foto: Amber Alert Hellas

HOROR

PLAŠIO SE DA ĆE DEVOJČICA SVE REĆI Otkriven motiv svirepog ubistva, stric progovorio: Telo bacio u njivu, došao kući i ZASPAO

Planeta -

Otkriven je motiv ubistva devojčice (11) u Grčkoj, čiji nestanak je prijavljen u noći između nedelje i ponedeljka, a koja je juče pronađena mrtva na području Ilije. Policija je uhapsila njenog ujaka, koji je priznao zločin.

Ujak je na saslušanju rekao da je devojčicu izbo šrafcigerom, a potom je inspektore odveo do njive na kojoj je ostavio telo male Vasilike.

Prema navodima, ujak je rekao da je pre ubistva želeo da ima seksualne odnose sa malom rođakom. Devojčica ga je naravno odbila i zapretila da će sve ispričati roditeljima, nakon čega je on zgrabio šrafciger i naneo joj više uboda u grudi i leđa.

Izvori iz istrage navode da je dete imalo povrede po rukama, verovatno zadobijene dok je pokušavala da se odbrani od silovatelja. Nakon ubistva, ujak je telo devojčice odneo u njivu i bacio ga.

Svima pričao da je zabrinut za bratanicu

Nakon toga se vratio kući i legao da spava, kao da se ništa nije desilo. Ujutru je otišao na posao i svima pričao kako je zabrinut za nestalu bratanicu.

On je uhapšen nakon što su policajci pogledali snimak nadzornih kamera i ustanovnili da je devojčica u nedelju u večernjim satima ušla u njegov automobil. Stric je Vasiliku pokupio nedaleko od dedine kuće.

Nakon što su shvatili i da je ujak male Vasilike bio na sudu zbog silovanja maloletnice, odmah su znali da je on odgovoran za nestanak devojčice.

(Kurir.rs/ Telegraf/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

03:48

SVIREPO UBISTVO DEVOJČICE U MAKEDONIJI POTRESLO REGION! Reporter Kurira traži vezu između dva ubistva: OVO DODATNO ZABRINJAVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja