ZAPALILI KUĆU STRICA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO: Veruje se da je u pitanju osveta, sve se dešavalo uoči sahrane NESREĆNE DEVOJČICE
Foto: Printscreen

grupa nepoznatih osoba bacila baklje

ZAPALILI KUĆU STRICA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO: Veruje se da je u pitanju osveta, sve se dešavalo uoči sahrane NESREĆNE DEVOJČICE

Planeta -

Kuća strica, koji je osumnjičen za ubistvo i pokušaj silovanja devojčice (11) u Grčkoj, zapaljena je juče uoči njene sahrane.

Objekat u Mirtija Pirgosu na području Ilije buknuo je nekoliko minuta pre nego što je počela sahrana male Vasiliki, koja je nestala u nedelju, a njeno telo pronađeno je sa brojnim povredama u ponedeljak u jednoj njivi.

Osumnjičeni za ubistvo priznao je da je hteo da ima seksualne odnose sa devojčicom, ali kada ga je ona odbila i pripretila da će sve reći roditeljima, on ju je izbo šrafcigerom i bacio njeno telo na njivu.

Grupa nepoznatih osoba bacila baklje na kuću strica

Lokalni mediji pišu da je grupa nepoznatih osoba bacila baklje na dom osumnjičenog strica, a veruje se da je u pitanju čin osvete zbog brutalne smrti devojčice.

Vatrogasci su brzo stigli na lice mesta i lokalizovali požar, a kako se navodi, članovi porodice osumnjičenog nisu bili u kući u vreme napada, jer su ranije napustili selo, strahujući da bi ovako nešto moglo da se dogodi.

Brojni članovi porodice ubijene i njihovi prijatelji hteli su da linčuju osumnjičenog dok je juče dovođen u tužilaštvo kako bi dao iskaz. Na kraju je tužilac morao da ode u pritvornu jedinicu kako bi saslušao osumnjičenog.

(Kurir.rs/ Telegraf.rs/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

01:09

RODITELJI ŽELE ODGOVORE ZA UBISTVO DECE, A TO NE MOGU DA DOBIJU U OVOM POSTUPKU! Advokat objašnjava koren MUČNIH SCENA u sudnici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track