DEVOJČICA (2) UMRLA U VRELOM AUTOMOBILU, TEMPERATURA JE BILA 42 STEPENA Njen otac je ostavio u kolima i NAPRAVIO FATALNU GREŠKU
Foto: Facebook

DEVOJČICA (2) UMRLA U VRELOM AUTOMOBILU, TEMPERATURA JE BILA 42 STEPENA Njen otac je ostavio u kolima i NAPRAVIO FATALNU GREŠKU

Planeta -

Dvogodišnja devojčica umrla je u vrelom automobilu ispred svoje kuće nakon što je tamo bila ostavljena najmanje 30 minuta na temperaturi od 42 stepena.

Njen otac Kris Šoltes (37) rekao je policiji da je ušao u kuću u Arizoni, ostavivši upaljen auto i klima uređaj. Ali kada se vratio, otkrio je da se auto ugasio, a da njegova ćerka Parker Šoltes nije reagovala, i odmah je pozvao hitnu pomoć.

Dete je odmah prevezeno u bolnicu, gde je proglašeno mrtvim, saopštila je policija.

Parker je rođena krajem oktobra 2021. godine, a za nekoliko nedelja trebalo je da ide na prvo putovanje u Diznilend sa roditeljima i dve starije sestre.

Kapetan policije rekao je da se mnogi detalji o smrti još uvek istražuju - uključujući i to da li je to bila nesreća.

- Ne znamo okolnosti, to pokušavamo da saznamo. Uzimamo izjave i pokušavamo da utvrdimo da li je ovo bila greška - rekao je on i dodao da je nejasno koliko je tačno dete bio u automobilu i koliko vremena su automobil i klima isključeni.

- Ostavio je dete u autu. Auto je radio, klima je bila u funkciji. Pokušavamo da utvrdimo koliko je dugo bio u kući, u koje vreme se automobil možda ugasio ili je klima prestala da radi - rekao je.

Kurir.rs/Dejli mejl

Bonus video:

01:48

NA 40 STEPENI RADE CEO DAN: Radnici na vrelom suncu 12 sati, pauze samo za doručak!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track