HOROR: Rasporila joj stomak i ukrala bebu

Napokon u majčinom zagrljaju

HOROR: Rasporila joj stomak i ukrala bebu

Planeta -
Odeta Bareto (22) bila je trudna 37 nedelju kada joj je Dijana dos Santoš (21) upala u kuću, onesvestila je, rasporila stomak i izvadila bebu

Napokon u majčinom zagrljaju. Majka iz Brazila kojoj su nerođenu bebu ukrali iz stomaka napokon je uzela svoju bebu u naručje.

Naime, Odeta Bareto (22) bila je trudna 37 nedelju kada joj je Dijana dos Santoš (21) upala u kuću, onesvestila je, rasporila stomak i izvadila bebu. Nesrećnu majku je ostavila na podu i istrčala napolje tvrdeći da je to njena beba. Šokirane komšije su utrčale u kuću i našli Odetu u lokvi krvi. Odmah su pozvali hitnu pomoć koja je majku i bebu prevezla u bolnicu. Obe su 15 dana provele na intenzivnoj njezi.

Policija je kasnije objavila da je Dos Santos u očaju jer je saznala da nije trudna počinila strašan zločin. Sa svojom žrtvom srela se u bolnici u Manausu u kojoj je i saznala tužnu vest.

Šef policije Adrijano Felis rekao je da su joj doktori rekli da nije trudna i da joj je stomak povećan zbog mioma. Tada je postala histerična i odlučila je da do deteta dođe na bilo koji način jer se plašila da je muž ne ostavi.

Odeta Bereto i njena beba su sada kući, dok Dijanu čeka suđenje za pokušaj ubistva, piše Dejli mejl.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track