Obama se umešao u svađu pevačica

Predsednik medijator

Obama se umešao u svađu pevačica

Planeta -
Maraja Keri i Niki Minaž posvađale su se na audiciji za šou „Američki idol“, ali mnogi iz sveta šou biznisa, kao frontmen benda Aerosmit Stiven Tajler, smatraju da je svađa smišljene priča radi podizanja rejtinga dve pevačica i šoua

VAŠINGTON - Američki predsednik Barak Obama, u predsedničkoj izbornoj kampanji izjasnio se i o svađi između pevačica Niki Minaž i Maraje Keri. On je, gostujući na TV "The Yo Show", rekao:

"Mislim da će uspeti to izgladiti. Siguran sam u to. Zalažem se za zajedništvo i rad na zajedničkom cilju. Mislim da će se obe pevačice dogovoriti i krenuti napred", rekao je Obama.

"Maraja je za nas odradila nekoliko događaja. Upoznao sam nju i njenog supruga i ona je divna dama. Niki lično ne poznajem, ali imam njene pesme na ajpodu", dodao je Obama.

Maraja Keri i Niki Minaž posvađale su se na audiciji za šou „Američki idol“, ali mnogi iz sveta šou biznisa, kao frontmen benda Aerosmit Stiven Tajler, smatraju da je svađa smišljene priča radi podizanja rejtinga dve pevačica i šoua.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja