Porodila se u metrou
Foto: Dejli Mejl

Porodila se u metrou

Planeta -
Rodila sinčića na putu do lekara. Iz voza izašla sa smotuljkom iz kojeg je virila bebica sa još nepresečenom pupčanom vrpcom

FILADELFIJA - Čestitamo! Amerikanka čije ime nije saopšteno porodila se u prepunom vagonu filadelfijskog metroa. Policajac Lojd Rodžers i njegov kolega nisu krili iznenađenje kada im je na stanici Olni prišla žena sa smotuljkom odeće iz kojeg je virila glavica novorođenčeta koje je s njom još bilo povezano pupčanom vrpcom. Srećna majka ga je zamotala u svoju odeću koja joj se našla pri ruci, a iznenađeni putnici su je slikali mobilnim telefonima i prilazili da joj čestitaju.

Trudnica je pošla kod lekara na kontrolu, ali njenom sinčiću se više nije čekalo. Kontrakcije je dobila u metrou i ubrzo se i porodila.

Policajcima na stanici je prišla s rečima: "Ovo je moja beba... Samo što sam se porodila". Policajac Rodžers, koji ima ćerkicu, pohitao je da donese makar neko ćebence kako bi utoplio bebu do dolaska hitne pomoći.

"Sreća i radost koji su joj se videli na licu... To je neopisivo... Tako nešto ne može da se objasni ni za hiljadu godina", ispričao je.

Hrabra mama i njen mališan su dobro, objavio je Dejli mejl.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track