Zapalio kuću pa izrešetao porodicu koja je bežala od vatre

U blizini Los Anđelesa

Zapalio kuću pa izrešetao porodicu koja je bežala od vatre

Planeta -
U mestu Inglvud maskirani napadač ubio četvorogodišnjeg dečaka i njegovog oca, a majku i još dvoje dece ranio

INGLVUD - Maskirani napadač ubio je u subotu četvorogodišnjeg dečaka i njegovog oca, a majku i još dvoje dece ranio, u mestu Inglvud u blizini Los Anđelesa. Policija traga za napadačem, koji je nosio molersku masku, a sumnja da je to jedan komšija napadnute porodice, koji je iznajmljivao kuću u blizini.

Napadač je prvo zapalio kuću, posle čega su svi članovi porodice izašli napolje. Tada je počeo da puca na njih, teško ranivši oca i majku, kao i troje dece, starosti 4, 6, i 7 godina. Najstariji sin, osmogodišnjak, nije ranjen. Otac i najmlađe dete podlegli su povredama u bolnici, na operacijama. Tridestogodišnji otac pokušao je da svojim telom zaštiti dvoje dece kada je upucan, a majka je četvorogodišnjeg sina, iako ranjena u obe noge, prenela do komišijskog dvorišta.

Pretpostavlja se da je napadač živeo u jednoj kući u blizini. Pet kuća u okolini su evakuisane, a i stanovnicima naselja je savetovano da ostano unutra, jer je osumnjičeni opasan i naoružan. Majka i dvoje ranjene dece su u teškom stanju. Motiv napada je nepoznat, mada je jedna komšinica izjavila da je napadač, koji je živeo u blizini, bio pravi čudak i da je novi vlasnik imanja na kome se nalazila kuća koju je iznajmljivao tražio da se iseli jer godinama nije plaćao zakup.

http://www.youtube.com/watch?v=hQMbSa1875s

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track