Vladimir Putin koristi botoks!

Zvanična potvrda

Vladimir Putin koristi botoks!

Planeta -
Tajna sve mlađeg izgleda predsednika Rusije leži u estetskim zahvatima, otkrio poznati ruski plastični hirurg Aleksandar Puhov

MOSKVA - Odao tajnu.Predsednik Rusije Vladimir Putin podmladio se pomoću botoksa, otkrio je jedan od najpoznatijih ruskih plastičnih hirurga Aleksandar Puhov iz Čeljabinska. On je tako potvrdio višegodišnje spekulacije da tajna mladalačkog izgleda čelnika Rusije, koji je nedavno napunio 60 godina, ne leži u zdravoj ishrani, boravku u prirodi i bavljenju sportom, već u estetskim tretmanima.Ruski građani, ali i javnost širom sveta, već duže primećuju da predsednik Rusije što je stariji, to izgleda sve mlađe. Nestaju mu bore s lica, nema otoka ispod očiju, a jagodice su mu nekako sve punije. Njegovu tajnu konačno je otkrio doktor Puhov.- Novi izgled Vladimira Vladimiroviča rezultat je hirurške umešnosti. Putin ima mladalački ten zahvaljujući pravovremenoj i diskretnoj injekciji botoksa, koje vladar Kremlja prima već neko vreme - naveo je Puhov i izazvao pravu senzaciju u ruskoj javnosti.On čak predlaže i premijeru Dmitriju Medvedevu da ode pod nož.- Fino je imati lepog vođu - naveo je estetski hirurg.Inače, spekulacije da ruski predsednik koristi botoks počele su u oktobru 2010, kad se na sastanku u Kijevu pojavio sa plavo-žutom modricom oko oka. Trač da Putin koristi sredstva za ulepšavanje proširio se internetom neverovatnom brzinom, pa je njegov portparol morao to javno da demantuje, rekavši da tadašnji premijer nema modricu, već da je tako palo svetlo prilikom slikanja, kao i da je bio veoma umoran.

Silvijo Berluskoni
Silvijo Berluskoni

Berluskoni mu daje saveteSvetski mediji spekulisali su da je plastičnog hirurga Vladimiru Putinu preporučio njegov prijatelj, bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni. On, naime, ne krije da su ga hirurzi ulepšali i podmladili, tako da se ne vidi da ima 76 godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track