Medojević birače DPS nazvao sektom

Crna Gora

Medojević birače DPS nazvao sektom

Planeta -
Ta sekta "165 K" očigledno i dalje veruje da je sistem dobar i da je politika braće i sestre Đukanović jedina moguća, ispravna, poštena, pravedna i efikasna, rekao je funkcioner DF

PODGORICA - Funkcioner Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević nazvao je glasače “Evropske Crne Gore” sektom koja veruje da je jedino politika Mila Đukanovića ispravna i dobra.

Predsednik Pokreta za promene je na na svom Fejsbuk profilu glasače Đukanovićeve koalicije nazvao "sektom 165 K".

“Ta sekta "165 K" očigledno i dalje veruje da je sistem dobar i da je politika braće i sestre Đukanović jedina moguća, ispravna, poštena, pravedna i efikasna.

Ekonomija će na kraju da iskaže svoj stav i ocenu. I to vrlo brzo”, napisao je Medojević, aludirajući na rezultate izbora na kojima je 165 hiljada glasača podržalo “Evropsku Crnu Goru”.

On je upozorio da ekonomija ne poznaje niti prihvata pravila DPS-a, ističući da politika treba da služi ekonomiji kako bi obezbedila što povoljniji ambijent za njeno normalno funkcionisanje.

Zbog toga je, kako je napisao, u razvijenim demokratskim državama ekonomija mnogo vidljivija i značajnija od politike.

“Nažalost, kod nas su braća Đukanović i njihovi školski drugovi, kumovi, prijatelji u švercu i kriminalu istovemeno i politička, kulturna i privredna elita.

Bili su u poziciji da za 23 godine kreiraju sistem po svojim idejama i planovima izaberu model ekonomskog razvoja. Ono što su oni radili od države, privrede i institucija, očigledno da se jako dopada ogromnom broju ljudi”, upozorio je on, preneli su podgorički mediji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track