Tata, siluješ me od 4. godine
Foto: Jutjub

Poruka silovatelju

Tata, siluješ me od 4. godine

Planeta -
Nesrećna Bri je u potresnom videu ispričala da ju je otac neprestano silovao sve do njene 13. godine i sad spava s pištoljem, spremna da zapuca u oca ako joj se približi

NJU ORLEANS - Šokantna ispovest mlade Amerikanke Bri Lajbrend koja je na Jutjubu postavila video sa potresnom pričom kako ju je otac neprestano silovao od njene 4. godine.

Mlada Amerikanka, koja inače postavlja klipove o modi i lepoti i sebe opisuje kao "gurua za lepotu", u 12-minutnom videu nazvanom "Poruka mom silovatelju" optužuje oca Stivena Breslera da ju je silovao punih devet godina.

Bri, koja je inače uvek našminkana na ovom videu je objasnila da je čim je shvatila da njen otac prati njen Jutjub kanal javno mu se obratila. Njeni klipovi su u proseku imali po oko 2.000 pregleda.

"Upravo sam dobila imejl od Jutjuba u kojem sam videla da čovek koji me je silovao sada pretplaćen na moj kanal. On je uzeo moju nevinost, a sada gleda moje radove", počela je svoju ispovest.

"Nikada nisam svedočila na sudu gde bih mu rekla kakav je osećaj biti vezan i silovan i mučen satima kada su ti četiri godine", nastavlja ona. Za vreme videa, Bri je pokazala pištolje i poručila ocu da je "uvek spremna za njega".

"Držim ga pod jastukom u slučaju da se pojaviš, a drugi držim u tašni i uvek je uz mene i spreman je da nanišani na tebe", puna bola je nesrećna Bri . Prema njenim izjavama, njen otac je pokušao i da ubije njenu majku i to "mnogo puta", a uspela je da pobegne od njega kada je imala 13 godina."Priželjkujem tvoju smrt svaki dan. Ne zaslužuješ da udišeš isti vazduh kao i ja... Bićeš kažnjen", završava Bri obraćanje ocu.

http://www.youtube.com/watch?v=B1iUog2lL8k

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track