ODRALI NEMCE: Taksisti od Budve do Bečića naplaćivali 20 evra?!
Foto: Beta

Izvozali ih

ODRALI NEMCE: Taksisti od Budve do Bečića naplaćivali 20 evra?!

Planeta -
Jedan bahati taksista hteo da bije predsednika Nemačkog turističkog udruženja, jer nije hteo da da tolike pare

PODGORICA - Pojedini budvanski taksisti su, tokom nedavnog Kongresa nemačkih turističkih udruženja i agencija u tom crnogorskom primorskom gradu, naplaćivali gostima vožnju od Bečića do Budve od 12 do 20 evra, iako je cena na toj relaciji dva do tri evra.Iz Crnogorskog turističkog udruženja (CTU) su saopštili da su se jedine primedbe, tokom Kongresa, odnosile na ponašanje pojedinih taksista, koji su vozili nemačke goste od Budve do Bečića, a tu uslugu naplaćivali po višestruko većim cenama od uobičajenih.

Iz CTU su ocenili da je budvanska taksi služba najlošiji deo turističke ponude Budve i najveća antireklama turizma, prenose podgorički mediji.

Navodi se i da je jedan bahati taksista hteo da bije predsednika Nemačkog turističkog udruženja, jer za uslugu prevoza od Budve do Bečića nije želio da plati 20 evra.

Takve nedopustive anomalije i ponašenje pojedinih taksista unište trud i posao drugih hiljadu crnogorskih turističkih radnika, koji su se maksimalno potrudili da posao odrade na vrhunskom nivou i zato nadležne državne službe moraju takvim ponašanjima konašno stati na kraj , poručili su iz CTU.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track