Nemci zakonom zabranjuju sodomiju?!

Zoofili ogorčeni

Nemci zakonom zabranjuju sodomiju?!

Planeta -
U Nemačkoj postoje i farme koje iznajmljuju životinje radi seksualne eksploatacije

BERLIN - Nemačka vlada namerava da zabrani seksualne odnose ljudi sa životinjama, što će, kao se očekuje, izazvati protest "zoofila".

Vlada želi da pooštri zakon koji sada zabranjuje isključivo seksualni odnos sa povređenom životinjom, uz kaznu od 25.000 evra.

Organizacija Veterinari protiv zoofilije je saopštila da hiljade Nemaca na internetu razmenjuju informacije o seksualnim odnosima sa životinjama i farmama koje iznajmljuju životinje radi seksualne eksploatacije, piše Tagescajtung.

Novi zakon bi trebalo da zabrani takvu praksu, kao i dresuru životinja za seksualne odnose sa ljudima, javlja DPA. Organizacija zoofili za etički tretman životinja namerava da ospori novi zakon, izjavio je predsednik te organizacije Mihael Kiok.

"Shvatanju morala nema mesta u zakonu, posebno ako je licemerno", rekao je Kiok, naglasivši da živi sa osmogodišnjom kerušom.

Organizacija Zoofili za etički tretman životinja je saopštila da njeni članovi ulaze u seksualne odnose sa životinjama isključivo ako postoji obostrani pristanak i da osuđuju maltretiranje životinja, odnosno "zoosadizam".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track