Kim Džong Un je najseksi čovek

Vrhunska Šala

Kim Džong Un je najseksi čovek

Planeta -
Najprivlačniji muškarac na svetu u 2012. godini, u izboru satiričnog američkog sajta Onion.com, jeste mladi lider Severne Koreje
1 / 4

PJONGJANG - Nema mu ravnog.Korejski lider Kim Džong Un (29) u šali je proglašen za najseksi čoveka i političara na svetu za 2012, po izboru američkog satiričnog sajta Onion.com Prema navodima te internet strane, Kim sa svojim neverovatnim dečačkim šarmom, okruglim licem, poznatim osmehom, kratkom šik frizurom i čvrstom konstrukcijom koja prikriva umiljat karakter, sigurno predstavlja muškarca koji je ostvarenje sna svake žene, zbog čega je ove godine zaslužio titulu koju su mu dodelili.Urednica rubrike Stil i zabava na ovom sajtu Marisa Blejk Cvajbel proglašenjem korejskog lidera za najprivlačnijeg dasu nastavila je višegodišnju tradiciju tog sajta - da izabere ličnost koja je sušta suprotnost uvreženim standardima seksepilnosti. Tako se mladi Kim našao rame uz rame sa „pobednicima“ iz prethodnih godina, među kojima su aktuelni predsednik Sirije Bašar el Asad, američki biznismen Berni Mejdof i američki industrijalci Čarls i Dejvid Koh.- Kim Džong Un ima tu moć da bude apsolutno dražestan i mačo u isto vreme. To je kvalitet koji ga čini muškarcem poželjnim svakoj ženi. On je pravi komad koji zna i kako da skrati i kako da pusti svoju kosu - napisala je Marisa o korejskom šefu.Prema njenim rečima, supruga Kim Džong Una Ri Sol Džu prava je srećnica što je takvog čoveka uspela da prigrabi za sebe.

Tata je bio modna ikonaKim Džong Ila, oca mladog Kim Džong Una i bivšeg lidera Severne Koreje, vlada te zemlje svojevremeno je predstavila kao modnu ikonu. Na državnom sajtu nalazio se tekst o tome da jednostavan stil i neutralne sive i maslinaste boje koje je Kim Džong Il nosio kopiraju svi svetski lideri.Kinezi naseli na šaluNajuticajniji list komunističke partije Kine odmah je preneo veliku vest da je lider njima susedne države Kim Džong Un proglašen za najseksepilnijeg čoveka na svetu. List je od reči do reči preneo navode urednice sajta Onion.com, verujući da su svi komplimenti koje je ona napisala o korejskom lideru potpuna istina. Kada su shvatili da to ipak nije tako, i da je u pitanju šala američkog sajta, odmah su povukli vest.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track