Hilari Klinton: Imam lošu frizuru, pa šta!
Foto: REUTERS

Ne može da nađe frizera

Hilari Klinton: Imam lošu frizuru, pa šta!

Planeta -
Posle izvesnog vremena, rekla sam sebi: dosta, pokušaj da nađeš najednostavnije rešenje, kazala je Klintonova, dodajući da je namerno pustila da joj kosa izraste kako bi mogla da je veže u rep ili uvije viklerima

VAŠINGTON - Na kritike medija, posebno američkih, da ne obraća dovoljno pažnje svojoj kosi, američka državna sekretarka Hilari Klinton odgovara: "Ne putujem sa frizerom i nisam previše vešta u tome."

Gostujući u emisiji Barbare Volters na televiziji ABC, bivša prva dama Amerike, koja je u svojstvu američkog šefa diplomatije za četiri godine posetila 112 zemalja i prevalila blizu milion i po kilometara, objasnila je da joj je teško da na svojim putovanjima nađe frizera s kojim može da komunicira na engleskom.

"Posle izvesnog vremena, rekla sam sebi: dosta, pokušaj da nađeš najednostavnije rešenje", kazala je Klintonova, dodajući da je namerno pustila da joj kosa izraste kako bi mogla da je veže u rep ili uvije viklerima.

Barbara Volters nije mogla da je ne pita da li planira da se kandiduje na predsedničkim izborima 2016. kada Barak Obama bude završio svoj drugi mandat.

"Već sam rekla da ne verujem da je to nešto što ću ikada ponoviti", rekla je 65-godišnja Klintonova koja je već najavila da će se povući sa funkcije državnog sekretara početkom 2013.

Na pitanje šta planira dalje da radi, ona je, koja je provela 20 godina na političkoj sceni - kao supruga guvernera Arkanzasa, prva dama, senatorka Njujorka i državna sekretarka, odgovorila da će "možda pisati, držati govore i predavati, a možda će se baviti humanitarnim aktivnostima".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track