HOROR: 75 mrtvih mačaka čuvala u zamrzivaču!

Nije imala pada da ih sahrani

HOROR: 75 mrtvih mačaka čuvala u zamrzivaču!

Planeta -
Teri godinama je udomljavala napuštene mačke, ali su joj umirale od gladi i stavljala ih u frižider jer nije imala srca da se odvoji od njih

Amerikanka Teri godinama je udomljavala napuštene mačke kojima nije mogla da obezbedi pristojan dom i hranu. Kada joj je prva mačka uginula, Teri je odlučila da je stavi u zamrzivač s hranom jer nije mogla da se odvoji od nje.

Vremenom, zamrzla je 75 mrtvih mačaka, a tela mrtvih životinja nalazila su se svuda po kući, u kupatilu, u plastičnim kesama, tako da se misli da u stanu ima oko stotinjak leševa mačaka.

"Kada mi je prva mačka uginula, stavila sam je u zamrzivač jer sam planirala da je kremiram. Posle nje su uginule još tri, a ja tada nisam imala novca za kremiranje", ispričala je Teri.

"Znam da treba sahraniti mrtve, ali jednostavno nisam mogla da se odvojim od njih. volim svoje mačke", dodala je Teri.

Dok je pričala o svojoj opsednutosti rekla je da sebe ne smatra "ljubitelj životinja" jer smrt tih životinja "leži na njenim rukama".

"Svaki gubitak mi slama srce. Osećam se odgovornom, kao da sam ih izneverila", rekla je uznemirena žena.Posle šestomesečne terapije, stručnjaci su uspeli da ubede ženu da "očisti" kuću i reši se mrtvih životinja.

http://www.youtube.com/watch?v=lf5dffoXTIo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track