Dojava o bombi na misi za ubijenu decu!

Nastavak terora u Njutaunu

Dojava o bombi na misi za ubijenu decu!

Planeta -
Vernici su u žurbi napustili crkvu navodeći da su obavešteni o pretnji bombom postavljenoj nedaleko od škole u kojoj je pre dva dana ubijeno 26 ljudi, od kojih su 20 bila deca između šest i sedam godina

NJUTON - Jedna crkva u američkom gradiću Njuton u Konektikatu, u kojoj se održavala služba posvećena žrtvama napada u petak u tom mestu, evakuisana je posle dojave o postavljenoj bombi.

Kako je prenela agencija AP, vernici su u žurbi napustili crkvu navodeći da su obavešteni o pretnji bombom postavljenoj nedaleko od škole u kojoj je pre dva dana ubijeno 26 ljudi, od kojih su 20 bila deca između šest i sedam godina.

Desetine policajaca u kamuflažnim uniformama odmah su stigli na to mesto, a zatim opkolili susednu zgradu. Policija za sada nije davala detaljnije informacije i nije poznato da li se radi o pravoj pretnji ili lažnoj dojavi.

Napadač Adam Lanca upao je naoružan u osnovnu školu Sendi Huk u NJutonu pre dva dana, ubivši 20 dece, šest odraslih osoba, a potom je izvršio samoubistvo. Lanca je u napadu ubio i svoju majku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track