Nova pucnjava u SAD: Četvoro mrtvih, napadač ubijen

Pensilvanija

Nova pucnjava u SAD: Četvoro mrtvih, napadač ubijen

Planeta -
Među nastradalima su tri muškarca i jedna žena, a identitet žrtava i napadača zasad nije poznat

NJUJORK - Četvoro ljudi ubijeno je u američkoj državi Pensilvanija, kada je naoružani napadač ubio troje ljudi, nakon čega je ubijen u razmeni vatre s policijom, saopštila je američka policija.

U pucnjavi u gradu Frenkstoun Taunšipu, na oko 160 kilometara istočno od Pitsburga, povređena su i tri pripadnika patrolne policije.

Američka policija ubila muškarca koji je pobegao sa vozilom pik-ap s mesta zločina, pošto je na seoskom putu ubio dvojicu muškaraca i ženu. Bežeći zatim, on se direktno sudario s vozilom patrolne policije, nakon čega je izašao iz auta i pucao na policiju, koja je uzvatila vatru i ubila ga.

"Policija države Pensilvanija neutralizovala je aktivnog strelca u Frenkstoun Taunšipu, i oblasti Bler. Nema više pretnje po stanovnike i posetioce u ovoj oblasti od ove individue", saopšteno je iz Agencije za vanredne situacije okruga Bler na Fejsbuk stranici.

Rojters je naveo da se pucnjava, između begunca i policije, dogodila na autoputu jutros, između devet i 9.30 sati po lokalnom vremenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja