Najveći seks-skandali 2012.

Šef CIA smenjen zbog ljubomorne švalerke

Najveći seks-skandali 2012.

Planeta -
Dejvid Petreus bio primoran da podnese ostavku jer se našao u ljubavnom trouglu, a nekoliko meseci ranije 11 američkih agenata smenjeno jer su u Kolumbiji orgijali s prostitutkama

VAŠINGTON - Orgijanje i ljubomora.Dva velika seks-skandala obeležila su 2012. i oba su vezana za Ameriku. Prvi se dogodio u aprilu u Kolumbiji, kad su agenti tajne službe umesto da obezbede dolazak predsednika SAD Baraka Obame orgijali s prostitutkama, a drugi, najveći poslednjih godina u SAD, šefa Centralne obaveštajne agencije (CIA) Dejvida Petreusa, koji se našao usred ljubavnog trougla, koštao je karijere.

Petreus je podneo ostavku u novembru kad je otkiveno da je bio u ljubavnoj afer vezi novinarkom Polom Brodvel, ženom koja je napisala njegovu biografiju. Veza Petreusa i Brodvelove otkrivena je pošto je ljubomorna novinarka slala preteće poruke prijateljici prvog čoveka CIA Džil Keli, jer je sumnjala da je on u vezi i sa njom.

Skandal koji je u prvoj polovini godine potresao SAD dogodio se u kolumbijskom gradu Kartagini. Tajni agenti poslati su tamo da obezbede sve za dolazak Obame na sastanak s južnoameričkim liderima, međutim, umesto toga, specijalci su orgijali s prostitutkama. To bi možda prošlo neprimećeno da jedan od agenata nije odbio da plati usluge jednoj od žena, Daniji, koja je napravila incident u hotelu zahtevajući svoje pare. Priča je tako dospela do medija, a nakon toga smenjeno je 11 agenata.

Fatalna Danija raskrinkala tajnu službu
Fatalna Danija raskrinkala tajnu službu

Džil Keli
Džil Keli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track