Umro od hladnoće nije znao da je milioner

Crnjak

Umro od hladnoće nije znao da je milioner

Planeta -
Grej je nestao nakon smrti majke još pre dvadesetak godina, tvrde njegova braća i sestre, a od tada su s njim izgubili svaki kontakt

LAS VEGAS - Šezdesetogodišnji beskućnik Timoti Henri Grej iz Vajominga preminuo je od hladnoće ne znajući da je jedan od naslednika bogate Hejdžet Klark, koja je preminula pre dve godine.

Hejdžet je bila bogata naslednica i kćerka osnivača Las Vegasa Vilijama Klarka, koja je preminula u 104. godini. Budući da nije imala naslednika, sud je njenu imovinu podelio između 19 daljih rođaka, a jedan od njih je i Grej koji je prema raspodeli trebalo da nasledi 19 milona dolara.

Grej je nestao nakon smrti majke još pre dvadesetak godina, tvrde njegova braća i sestre, a od tada su s njim izgubili svaki kontakt, prenose mediji.

Grej je bio praunuk Vilijama Klarka, a Hajdžet je bila najmlađa od njegovih sedmoro dece.

Ona se još tridesetih godina prošlog veka povukla iz javnosti i kraj života dočekala u svom luksuznom stanu, okružena lutkama.

Nakon smrti pronađene su dve njene oporuke, a sudska bitka oko njenog 300 miliona dolara vrednog nasledstva dugo se vodila.

U jednoj oporuci stoji da se imovina nakon njene smrti mora podeliti među rodbinom, a u drugoj da naslednika nema i da novac nikako ne sme završiti u rukama članova porodice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track