BEZ TRAGA: Direktor Misonija iščezao u Venecueli
Foto: Reuters

Potraga

BEZ TRAGA: Direktor Misonija iščezao u Venecueli

Planeta -
On, njegova supruga i još četiri osobe nalazile su se u avionu koji je leteo sa arhipelaga Los Rokes na aerodrom "Majketija" u Karakasu

KARAKAS - Mali avion u kome se nalazio direktor italijanske modne kuće "Misoni" Vitorio Misoni nestao je nedaleko od obala Venecuele.

On, njegova supruga i još četiri osobe nalazile su se u avionu koji je leteo sa arhipelaga Los Rokes na aerodrom "Majketija" u Karakasu. Mali avion sa dva motora nestao je juče ujutro i još nije pronađen.

Misoni (58) je sin osnivača brenda "Misoni" i suvlasnik je firme zajedno sa braćom i sestrama.

On se vraćao sa božićnog i novogodišnjeg odmora koji je proveo sa suprugom Mauricijom Kastiljoni i dvoje prijatelja Eldom Skalvenci i Gvidom Forestijem. U avionu su se nalazila i dva pilota. Misonijeva porodica je danas potvrdila da je avion nestao.

"Venecuelanski konzulat je obavestio porodicu Misoni da su Vitorio Misoni i njegova supruga nestali, ali nemamo nikakve druge informacije", izjavila je potrparolka Madalena Aspes.

Ona je dodala da je potraga prekinuta kada je pao mrak i da će biti nastavljena ujutro, preneo je BBC.

Arhipelag Los Rokes, koji čini nekoliko desetina ostrva oko 150 kilometara od obale Venecuele, jedan je od najpopularnijih turističkih destinacija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track