PUTIN UPLAŠIO DEČAKA: Ubio sam Deda Mraza

Duhovito

PUTIN UPLAŠIO DEČAKA: Ubio sam Deda Mraza

Planeta -
Predsednik Rusije istraumirao je jednog mališana tokom božićne liturgije u selu Ljesnoe u blizini predsedničke rezidencije u Sočiju

MOSKVA - Duhovito.Predsednik Rusije Vladimir Putin istraumirao je jednog mališana tokom božićne liturgije u selu Ljesnoe u blizini predsedničke rezidencije u Sočiju. Putin je verovatno hteo da ga svet vidi kao ljubitelja dece, pa se tokom službe sagao do dečaka pored njega i nešto mu rekao. Međutim, mališan je nakon toga ostao zaprepašćen sa širom raširenim očima.

Čim su fotografije izašle u javnost, na internetu su počela da kruže šaljiva nagađanja šta je predsednik Rusije mogao sve da kaže detetu da ga toliko zaprepasti.Jedan od duhovitih komentara bio je na temu čuvenog serijala filmova „Ratovi zvezda“.- Ja sam tvoj otac - glasi nagađanje šta je Putin rekao mališanu.Među šaljivim komentarima je i onaj da je Putin dečaku rekao da on u stvari nije Vladimir Putin, već njegov dvojnik, a da je pravi predsednik Rusije odavno mrtav. Takođe, jedan šaljivdžija nagađa da je Putin dečaku priznao da je ubio Deda Mraza, pa je dete ostalo u šoku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track