LUDAK: Albanac silovao komšijinog psa!

Manijak iz SAD

LUDAK: Albanac silovao komšijinog psa!

Planeta -
Kujtim Nicaj, domar u stambenoj zgradi u Njujorku, snimljen kamerom kako seksualno zlostavlja labradora jednog stanara, zbog čega je osuđen na šest godina zatvora

NJUJORK - Stravično.Albanac Kujtim Nicaj (44), koji godinama živi u SAD u državi Njujork, silovao je psa jednog stanara u čijoj zgradi je radio kao domar. Monstrum je koristio ključeve koje je imao kao domar i više puta je upadao u dom Alana Kačalskog da bi se seksualno iživljavao nad jednogodišnjim labradorom Gunerom. Stravičan zločin snimile su bezbednosne kamere u stanu Kačalskog, a video-snimci bili su dovoljni da Albanca osude na šest godina robije i sedam godina uslovne slobode.Kačalski, koji živi u Raj koloniju, zločin je otkrio tako što je primetio da se njegov pas danima neobično ponaša.- Nije mi bilo jasno šta se dešava jer je Guner inače veoma energičan i pun života, a onda je odjednom klonuo i po ceo dan je samo ležao na kauču. To mi je bilo veoma sumnjivo. Takođe, uočio sam da se i u mom stanu nešto neobično događa dok sam odsutan. Nekoliko puta je roletna na prozoru bila spuštena više nego što sam je ostavio, a ponekad je i neki prozor bio otvoren iako sam ga zatvarao - rekao je Kačalski.Zbog toga je on u stanu postavio tri sigurnosne kamere, a već posle nekoliko dana na snimcima je video kako Nicaj, kojeg je dobro poznavao, ulazi u njegov dom, skida se i potpuno go napastvuje nesrećnu životinju. Posle stravičnog čina, još neko vreme je provodio u stanu i koristio stvari.Kačalski je policiji odmah prijavio Nicaja, koji je ubrzo uhapšen. Na suđenju je priznao da je seksualno zlostavljao životinju, a glavni dokaz bili su video-snimci, koji su šokirali prisutne u sudu Vestčester. Nicaj je ubrzo optužen za seksualni zločin, drugostepenu krađu i nedolično ponašanje.

Nakon hapšenja manijaka, veterinar je pregledao napastvovanog psa i utvrdio da nema ni fizičkih ni psihičkih posledica.- Guner je opet onaj stari. Ne plaši se ljudi i stranaca. Kad mi neko priđe, on odmah poleti da se igra i mazi. Izvanredan pas - rekao je Kačalski.

Kujtim Nicaj bio je domar u raj koloniju
Kujtim Nicaj bio je domar u raj koloniju

Došao iz severne AlbanijeKomšije koje poznaju Kujtima Nicaja tvrde da je on rođen u severnoj Albaniji u katoličkoj porodici koju je prognao bivši komunistički režim u toj zemlji. Nakon toga porodica je uspela da prebegne u SAD, gde se Nicaj oženio, a ubrzo dobio i decu. Oni koji ga poznaju zanemeli su kad su čuli za stravičan zločin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track