BOLIVIJA: Poslanik silovao pijanu čistačicu
Foto: Printskrin

Snimljen

BOLIVIJA: Poslanik silovao pijanu čistačicu

Planeta -
Domingo Alcibia Rivera, pokrajinski poslanik vladajuće stranke u Boliviji, iskoristio je lokalnu proslavu da bi silovao pijanu čistačicu u dvorani regionalne skupštine u gradu Sukre

SUKRE - Domingo Alcibia Rivera, pokrajinski poslanik vladajuće stranke u Boliviji, iskoristio je lokalnu proslavu da bi silovao pijanu čistačicu u dvorani regionalne skupštine u gradu Sukre. Čitavo zlostavljanje zabeležile su sigurnosne kamere.

Državni tužilac Bolivije Ramiro Guerero najavio je da će protiv Rivere pokrenuti istragu.

Silovanje se dogodilo 20. decembra, a mane od mesec dana kasnije, događaj je, zahvaljujući internetu, postao poznat ostatku sveta.

Na obavljenom snimku vidi se da čistačica pada u nesvesti od pijanstva i Rivera kako bludniči nad njom. Video nedvosmisleno pokazuje da je Rivera svesno zlostavljao nesrećnu ženu jer, kad bi mu se učinilo da netko nailazi, on bi se naglo odmakao od nje i podigao pantalone.- Oni kažu da je to bilo silovanje, ali to nije bilo silovanje – rekao je Domingo Alcibia Rivera za medije. Tvrdeći da nije učinio ništa loše, on je obećao da će sarađivati sa policijom.Domingo Alcibia Rivera bio je zastupnik MAS-a, Pokreta za socijalizam bolivijskog predsednika Eva Moralesa koji ga je, nakon incidenta, izbacio iz stranke.Žrtva silovanja je, premeštena na drugo radno mesto kako bi bila koliko-toliko zaštićena i njen identitet se drži u tajnosti.

http://www.youtube.com/watch?v=fi8J44x-cJQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja