Eksplozija u iranskoj nuklearnoj centrali?!

Nezvanično

Eksplozija u iranskoj nuklearnoj centrali?!

Planeta -
Eksplozija se osetila pet kilometara u okolini centra, a iranske vlasti su odmah blokirale sve puteve u nastojanju da uhvate krivce i oslobode zarobljene...Ipak o svemu ovome (bar za sada) ne postoje nikakve zvanične vesti niti potvrde

Zvanični Teheran demantovao je vesti pojedinih zapadnih medija o eksploziji u nukleranoj centrali Fordou u kojoj je prema istim izvorima zarobljeno oko 240 osoba...

Navodno reč je o sabotaži iranskih nulearnih laboratorija u pustinji u kojoj je eksplozija uništila veliki deo infrastrukture zarobiviši pod zemljom sve koji su u tom trenutku radili u postrojenju.

Pojedini mediji priču su objavili pod naslovom " najveća sabotaža iranskog nuklearnog programa" do sada.

Eksplozija se osetila pet kilometara u okolini centra, a iranske vlasti su odmah blokirale sve puteve u nastojanju da uhvate krivce i oslobode zarobljene...Ipak o svemu ovome (bar za sada) ne postoje nikakve zvanične vesti niti potvrde.

Suprotno tome Iran uporno demantuje sve vesti o mogućoj sabotaži i eksploziji, ističući da se u stvari radi o izrežiranoj propagandi Zapada koja ima za cilj da utiče na pregovore o iranskom nuklearnom programu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja