DADILJA MONSTRUM: Bebu tukla po glavi, smetala joj da gleda TV
Foto: Youtube

Zlo i naopako

DADILJA MONSTRUM: Bebu tukla po glavi, smetala joj da gleda TV

Planeta -
Video-snimak je izuzetno uznemirujuć jer se na njemu vidi kako dadilja trese i drmusa bebu, vuče je za ruke i krvnički udara po glavi svom snagom

KRASNOJARSK - Dadilja monstrum!

Sredovečna Ruskinja (55) koja je godinama pomagala komšijskoj porodici u odgajanju njihovo dvoje dece, pala je na trećem - bebici rođenoj prošle godine koju je krvnički udarala po glavi samo zato što je plakala i smetala joj da gleda televiziju?!

Roditelji su njene usluge za treće dete koristili samo nekoliko sati dnevno, a da nešto nije u redu primetila je majka koja je sinčića jednom prilikom zatekla zacenjenog od plača i glave uronjene u ležaljku.

Na pitanje zašto je beba tako uznemirena, dadilja iz pakla je odgovorila da su roditelji krivi što su dete razmazili i da ono sada samo plače i traži da se nosi po ceo dan.

Ne poverovavši joj ni reč, roditelji su postavili kameru u dnevnu sobu da bi videli šta se dpgađa kad nisu kod kuće.

Ovaj video-snimak izuzetno je uznemirujuć jer se na njemu vidi kako dadilja trese i drmusa bebu, vuče je za ruke i krvnički udara po glavi svom snagom posle čega mrtva hladna seda pred TV.PAŽNJA! VIDEO-SNIMAK UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA!

http://www.youtube.com/watch?v=jRJHRmZCLLk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja