Meksikanka (9) rodila očuhovo dete pa je sterilisali?!
Foto: Dejli Mejl

Nečuveno

Meksikanka (9) rodila očuhovo dete pa je sterilisali?!

Planeta -
Komšije pričaju da je sa devojčicom "voleo da se zajedno kupa u kadi" i zajedno spava u njenom krevetu

GVADALAHARA - Mala Meksikanka (9) koja je rodila bebu pre nekoliko dana neće moći više da ima decu pošto su je lokalni lekari sterilisali iako se njena porodica ogorčeno tome protivila. Na detetu koje je rodilo dete izvršena je operacija bez majčinog pristanka. Posle prve vesti da je 9-godišnjakinja u Meksiku rodila dete čiji je otac 17-godišnji tinejdžer u bekstvu, pojavila se nova verzija čitavog slučaja u kojoj se kao otac deteta pojavljuje očuh koji je sa devojčicom "voleo da se zajedno kupa u kadi" i zajedno spava u njenom krevetu.

Porodica male Meksikanke živi u sirotinjskom kvartu Gvadalahare, a majka joj se bavi prostitucijom. Komšije pričaju i da je očuh često tukao devojčicu, a uz nju i jednu od svoje dve biološke ćerke.

Mala Dafne, kako je zovu u medijima, nije ni znala da je trudna sve do sedmog meseca, a njena majka branila se tvdnjom da nije znala da je nezakonito da dete ima seksualne odnose. Prema meksičkim zakonima, seks sa osobom mlađom od 15 godina krivično je delo.

U toku je DNK analiza koja će pokazati ko je otac i mogući silovatelj male Meksikanke.Inače, mala Dafne već živi težak život - u školu ne ide jer kuva i čisti za još desetoro braće i sestara koje ima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track