BRUTALNO: Učenicu pretukli u autobusu, pa snimak stavili na Fejsbuk

Nasilje

BRUTALNO: Učenicu pretukli u autobusu, pa snimak stavili na Fejsbuk

Planeta -
Snimka premlaćivanja Kejs Kristi (16) koju je godinu dana starija devojka pretukla jer je branila svoju drugaricu šokirla je javnost jer se sve odigralo u školskom autobusu, a snimka premlaćivanja završila na društvenim mrežama

NJUJORK – Snimka devojke koju njena vršnjakinja pesnicama udara po glavi u školskom autobusu pojavila se na društvenoj mreži Fejsbuk, a postavila ju je treća osoba, koja je tučusnimila u školskom autobusu, šokirala je američku javnost.

Kejs Kristi (16) brutalno je premlaćena u školskom autobusu, kada ju je napala godinu starija devojka, jer je pokušala da zaštiti svoju prijateljicu, kojoj joj je pretila nasilnica u školskoj menzi.

Obračun Krisiti i nasilnice usledio je u školskom autobusu, gde je sve snimljeno, a devojka koja je tuču snimila telefonom, a posle snimak okačila na Fejsbuk je uhapšena, dok je žrtva ceo slučaj prijavila direktorki škole posle čega je usledila policijska intervencija.

Dve devojke koje su učestvovale u premlaćivanju su suspendovane iz škole, a tinejdžerka koja je premaltila Kejs javno se izvinila žrtvi rečima da joj je mnogo žao.

Osim šoka zbog prmlaćivanja devojke, javnost smatra da je posebno šokantno da vozač nije učinio da spreči incident.

http://www.youtube.com/watch?v=f2Pt5WjVNKM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track