Sinčića (9) udavila jer mu je mali ponos

Brižna majka

Sinčića (9) udavila jer mu je mali ponos

Planeta -
Osumnjičena Retno Purvati je izjavila da je njen sin imao male genitalije, a da je nakon obrezivanja, njegov ponos bio još manji. Ona je verovala da njenom detetu predstoji "crna budućnost"

DŽAKARTA - Indonežanka Retno Purvati (38) uhapšena je u istočnom delu Džakarte nakon što je priznala da je udavila svog devetogodišnjeg sina u kadi. Kako je navela, to je učinila jer je smatrala da dečkić ima mali penis i da će mu to uništiti život.Policija je navela da je osumnjičena izjavila kako je njen sin imao male genitalije i pre obrezivanja, a da je nakon te procedure, njegov ponos bio još manji. Zbog toga Purvati je verovala da njenom detetu predstoji "crna budućnost".

Nakon što je sina uadavila u kadi, Purvati je obukla leš dečaka i stavila ga na krevet. Purvati je potom pokupila ćerku iz škole i rekla joj da ide kući i čuva brata, a sama se predala policiji.Policija je osumnjičenu podvrgla psihijatrijskom ispitivanju, a ukoliko je sud bude proglasio krivom, očekuje je zatvorska kazna od 15 godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track