Najnovije vesti

LUDAČA: Srpkinji razbila glavu da bi pozirala za novine
Foto: Dejli Mejl

Napad u Njujorku

LUDAČA: Srpkinji razbila glavu da bi pozirala za novine

Planeta
Ostbajeva, koja sebe naziva "modelom", nakon napada na Aleksandru Cvetković, pozirala je i smeškala se ljudima koji su fotografisali njeno privođenje

NJUJORK - Dina Ostbaj, hispano-Amerikanka koja je, iz čista mira, napala Aleksandru Cvetković, Srpkinju u poseti Njujorku, do sada je zbog sličnih napada, najmanje četiri puta hapšena, u tri različite američke države.Ova žena ima dugačku istoriju ispada i izliva besa u javnosti, što se može i pročitati na internetu kada se ukuca njeno ime u originalu - Deanne Elaine Ostbye.

Tokom poslednjih devet meseci Ostbajevoj su lisice stavljane na ruke u Vašingtonu, Mejnu i Njujorku, zbog napada, posedovanja droge, prostitucije... ali, po svoj prilici, ni za jednu od optužbi njoj nije određivana zatvorska kazna.

Ostbajeva, koja sebe naziva "modelom", nakon napada na Aleksandru Cvetković, pozirala je i smeškala se ljudima koji su fotografisali njeno privođenje. Pasiju za poziranjem, Ostbajeva je pokazivala i ranije kada je, doterana i sa osmehom zavodnice, nakon hapšenja na Božić 2012. stala pred objektiv policije u Vašingtonu.Na Jutjubu postoji i video koji prikazuje jedno od divljanja Ostbajeve u Tahomi, prošle godine, kada je na sličan način kao u slučaju napada na Aleksandru Cvetković, nasrnula na snimatelja.

Policijska fotografija: Ostbajeva nakon hapšenja na Božić 2012.
Policijska fotografija
Policijska fotografija

Foto: Facebook

http://www.youtube.com/watch?v=oQ1FWTcsSR4

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...