SUDBINA: Beba ranjena još u stomaku, ubijena sa 5 metaka
Foto: Dejli Mejl

Nišanio oca ubio dete

SUDBINA: Beba ranjena još u stomaku, ubijena sa 5 metaka

Planeta -
Napadač je pucao u oca koji je maloj Džonili menjao pelene i tom prilikom izrešetao šestomesečnu devojčicu

ČIKAGO - Džonila Votkins, devojčica stara šest meseci , ubijena je sa pet metaka, koji su je pogodili u pluća, jetru, nogu, rame i stomak, tokom napada na njenog oca Džonatana koji joj je menjao pelene. Džonatan (29) je pogođen sa dva hica i u kritičnom je stanju.

Inače, samo nekoliko meseci ranije, dok se još nalazila u majčinom stomaku, Džonila je bila ranjena kada je nepoznati počinilac pucao na njenu majku Judi (20), dok se vraćala kući sa drugaricama, koja je tada ranjena u koleno.

Policiji još nisu poznati motivi krvavog zločina, a posao im otežava i činjenica da, uprkos surovosti ovog ubistva, niko od komšija ne želi da sarađuje sa inspektorima.

Sam Džonatan je skrhan ubistvom ćerke, međutim policiji nije mogao da precizira ko bi mogao biti napadač koji je pobegao s lica mesta u plavom kombiju.

"Ovo je još jedna tragedija u gradu Čikagu" rekao je velečansi Kori Bruks, portparol porodice Votkins. Ovaj sveštenik je rekao da će njegova crkva "Novog početka" dati nagradu od 5.000 dolara za bilo kakvu informaciju o ubicama bebe.

Gradonačelnik Čikaga Ram Emanuel ubistvo bebe Džonile Votkins nazvao je "bezumnim" i "odvratnim".

http://www.youtube.com/watch?v=Aq3anE4HFeM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track