MAJKA MONSTRUM:Trovala dete da bi uzela pare!

Otkrivena prevara

MAJKA MONSTRUM:Trovala dete da bi uzela pare!

Planeta -
Australijanka Šeri deset meseci davala četvorogodišnjoj ćerki jake lekove protiv raka da bi preko Fejsbuka prikupila novac od donacija; Policija sumnja da je žena monstrum prevarom uspela da prikupi oko 100.000 S

BRIZBEJN - Bolesno.Australijanka Šeri (22) iz Brizbejna trovala je deset meseci svoju četvorogodišnju ćerku da bi prikupila novac od donacija. Devojčica je u bolnici s teškom infekcijom pluća i lekari se bore za njen život, dok je Šeri uhapšena i optužena za pokušaj ubistva i nanošenje teških telesnih povreda.Žena monstrum je detetu više od deset meseci davala jake lekove koji se koriste za lečenje raka. Iako je ćerku vodila u bolnicu na preglede, lekari nisu mogli da otkriju zbog čega je devojčica teško bolesna, jer niko nije sumnjao da je majka truje kako bi zaradila novac.Poremećena žena je na Fejsbuku kačila slike bolesne ćerke i molila ljude da joj novčano pomognu jer njeno dete navodno umire od raka. Ubrzo je preko društvene mreže dobila mnogo simpatija, tvrdeći da je devojčici potrebna transplantacija koštane srži. Ljudi dobre volje, potreseni teškom sudbinom siromašne samohrane majke i bolesne ćerke, slali su joj novac, a policija sumnja da je žena prikupila oko 100.000 dolara od donacija.- Naši životi su uništeni jer nas je bog stavio na velika iskušenja. Svakog dana se molim da mi dete ozdravi. Lekari su nam rekli da je mojoj ćerki potrebna nova koštana srž i da traže donatore. Molim sve ljude dobre volje da nam finansijski pomognu jer mi nemamo para za lečenje. Ako se operacija ne uradi za šest meseci, devojčica će umreti - napisala je majka monstrum na Fejsbuku.Prevara je otkrivena tek kad je policija saznala da je Šeri preko interneta kupovala lekove koji nisu bili potrebni detetu. Ubrzo su Australijanci shvatili da su prevareni, da je njihov novac dobijala žena koja je trovala rođeno dete, i okrenuli su se protiv nje. Šeri je uhapšena i optužena za pokušaj ubistva.

Baka vraća novacBaka bolesne devojčice obećala je da će pokušati da vrati novac svim prevarenim ljudima, ali da joj je trenutno na prvom mestu da joj unuka ozdravi. Ona je zamolila ljude da prestanu s napadima na njenu ćerku Šeri i da energiju usmere na dete koje se bori za život.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track