Sina ugušio jastukom, starijeg preklao, ženi presudio tiganjem
Foto: Rojters

Zatreo porodicu

Sina ugušio jastukom, starijeg preklao, ženi presudio tiganjem

Planeta -
Detaljno opisao ubistvo dece i žene. Želeo da se osveti ženi zato što je imala ljubavnika

BERLIN - Pred Zemaljskim sudom u Koblencu danas je počelo suđenje četrdesetosmogodišnjaku koji je optužen za ubistvo sopstvene porodice - koje on ne poriče, već ga je čak i detaljno opisao, navodeći da je želeo da se osveti ženi zato što je imala ljubavnika.

Ispričao je da je prvo svog mlađeg sina, starog tada sedam godina, zadavio rukama i jastukom, zatim starijeg sina preklao, a ženu udarao metalnim tiganjem, pa udavio.

"To je bilo tako da sam ja želeo nas - decu i sebe - da izbavim iz te situacije"", rekao je okrivljeni.Zločin, zbog kojeg optuženom preti doživotna robija, dogodio se 22. novembra prošle godine, dan pred njihovu sedmu godišnjicu braka.

Optuženi je lečeni alkoholičar, a kobne noći - u kojoj je njegova žena prvo otišla u svoju firmu, na božićnu večeru - poslao je decu na spavanje i onda počeo da pije, da bi se po ženinom povratku dogodio zločin.

Advokat roditelja i sestre ubijene žene potvrdio je da je žrtva imala vanbračnu vezu i da je želela da napusti muža.Po rečima tog advokata, optuženi za ubistvo, koje se dogodilo u mestu Kruft u pokrajini Rajnland-Pfalc, zapravo nije mogao da izađe na kraj s činjenicom da njegova supruga, a ne on, prehranjuje porodicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track