BEOGRAĐANIN OTKRIO: Magična melodija sa Bosanske piramide jača um i telo!
Foto: Piramida Sunca.ba

Snimak iz doline piramida

BEOGRAĐANIN OTKRIO: Magična melodija sa Bosanske piramide jača um i telo!

Planeta -
Koristeći opremu za merenje različitih obima elektromagnetnog zračenja ustanovili su da se na svim piramidama i u podzemnim tunelima na većini merenih mesta nalazi niska frekvencije koje bi mogle da budu blagotvorna Šumanova rezonanca

SARAJEVO - Inžinjer Goran Samouković iz Beograda otkrio Šumanovu frekvenciju na piramidi Sunca i Meseca koja je idealna za umni, mentalni i duhovni razvoj!

Fondacija Piramide Sunca navodi da je Samouković tokom aprila ove godine drugi put boravio sa timom u arheološkom parku: Bosanska piramida Sunca.

Oni su tada obavili detaljna merenja energetskih fenomena na Bosanskoj piramidi Sunca i Meseca, tumulusu u Vratnici i u Podzemnom labirintu Ravne, navodi Fondacija.

Koristeći opremu za merenje različitih obima elektromagnetnog zračenja ustanovili su da se na svim piramidama i u podzemnim tunelima na većini merenih mesta nalazi niska frekvencije koje bi mogle da budu blagotvorna Šumanova rezonanca (7,83 Hz), zatim ranije izmerena frekvencija od 28,4 kHz te jako štetna tehnička zračenja od 50 Hz i nekoliko GHz koja potiču od dalekovoda.

Šumanova frekvenca je idealna za umni, mentalni i duhovni razvoj i očigledno je da su graditelji kompleksa piramida izgradili piramidalni kompleks za generisanje i održavanje ove frekvencije. Inžinjer Samouković će detaljne rezultate ispitivanja predstaviti na međunarodnoj konferenciji “Skrivena istorija” u septembru u Visokom. Preliminarni rezultati pokazuju magičnu melodiju koju generiraju bosanske piramide i podzemni tuneli i prostorije.

Samoukovićevu melodiju poslušajte ovde:

Šumanova frekvencija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track