Francišković: Smrtna kazna za Josipovića, Kosorovu, Mesića!
Foto: Youtube

Nosilac nezavisne liste za zagrebačku skupštinu

Francišković: Smrtna kazna za Josipovića, Kosorovu, Mesića!

Planeta -
On je režim u Hrvatskoj optužio i za veleizdaju, a za taj čin je predložio uvođenje smrtne kazne pozivajući se na primer SAD

ZAGREB - Marko Francišković, nosilac nezavisne liste broj 6. na lokalnim izborima za zagrebačku skupštinu, predložio je uvođenje smrtne kazne za veleizdaju.

Kao veleizdajnike na koje bi primenio tu kaznu naveo je predsednike Stjepana Mesića, Ivu Josipovića, premijere Jadranku Kosor, Ivu Sanadera, Zorana Milanovića i sve one koji su im "pomagali u veleizdaji" jer su uveli Hrvatsku u Europsku uniju.

Francišković je svoje ideje izneo u izjavi za HRT emisiju o predstojećim lokalnim izborima, za šta je dobio tri minuta. Na snimku koji je pod nazivom "Marko Francišković izazvao paniku i strah na HRT-u!" objavljena na Jutjub kanalu "Udruge Pravednik" vidi se kako snimatelji prekidaju Franciškovića nakon što je "razbojnički režim" optužio za sistemsku pljačku, na šta im je on rekao da je to cenzura i poručio kako je "tek krenuo".

"Pa nećete vi meni određivati šta ću ja da govorim. Pravite cirkus od svega ovoga", poručio je Francišković, inače diplomirani ekonomista i učesnik Domovinskog rata.

On je režim u Hrvatskoj optužio i za veleizdaju, a za taj čin je predložio uvođenje smrtne kazne pozivajući se na primer SAD.

http://www.youtube.com/watch?v=c0MhIW6aR9c

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track