HOROR: Raskomadao suprugu, pa njenim novcem putovao po svetu
Foto: Dejli Mejl

Stravičan zločin

HOROR: Raskomadao suprugu, pa njenim novcem putovao po svetu

Planeta -
Osumnjičeni Džejmi Starbak je, tokom dve i po godine putovanja obišao 32 zemlje. Čak je pisao i blog o svojim putovanjima, u kojima nije spominjao svoju ženu

NOTINGEM - Britanac Džejmi Starbak ubio je svoju suprugu Debi samo sedam dana nakon venčanja. Telo nesrećne žene, ubica je raskomadao i spalio, a zatim uzeo njenu ušteđevinu i nasledstvo i otišao na put oko sveta.

Debi je poslednji put viđena živa aprila 2010. godine, a njeno telo nikada nije pronađeno. U međuvremenu, Džejmi Starbak je dve godine slao mejlove njenim prijateljima i poruke u svoje i njeno ime, tako da niko nije ni pretpostavljao da se odigrao stravičan zločin.

Osumnjičeni je uhapšen kada su Debini rođaci posumnjali da nešto nije u redu jer im se ona veoma dugo nije javljala.

Iako su dobijali poruke da uživa u putovanju života sa voljenom osobom, rođaci su prijavili policiji svoje sumnje. Tada je otkriveno da je njen pasoš istekao i da je sav novac prebačen na račun njenog muža.

Osumnjičeni Džejmi je, tokom dve i po godine putovanja obišao 32 zemlje. Čak je pisao i blog o svojim putovanjima, u kojima nije spominjao svoju ženu. Jednom je napomenuo da beži od svoje prošlosti i pravde sa kojom mora da se suoči u Engleskoj.

Nakon hapšenja, Džejmi je priznao ubistvo i dobiće najmanje 30 godina zatvora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track