VIDOVITA: Predvidela kako će joj izgledati muž, pa ga naslikala
Foto: Facebook

VIDOVITA: Predvidela kako će joj izgledati muž, pa ga naslikala

Planeta -
Slika je nastala 2009. godine kada je Kloe naslikala markantnog bradatog muškarca u svom zagrljaju. Nedugo zatim, na internetu je upoznala Majkla

ENGLESKA - Slikarka Kloe Majo naslikala je pre četiri godine kako bi trebalo da izgleda muškarac njenih snova. Nedugo potom su joj se želje ostvarile kada ga je i upoznala u stvarnosti.

Naime, slika je nastala 2009. godine kada je Kloe naslikala markantnog bradatog muškarca u svom zagrljaju. Ipak to je bila samo još jedna od slika koju je uradila, pa nije mnogo ni obraćala pažnju na nju.

"Počela sam da slikam u nadi da ću uspeti da stvorim lepu dekoraciju za zidove. Slika zaljubljenog para učinila mi se da bi bila idealna", rekla je Kloe.

Nedugo zatim, u potrazi za dečkom, otišla je na internet stranicu koja se bavi spajanjem parova i tamo je upoznala tridesetogodišnjeg Majkla Goemana sa kojim je počela da se dopisuje.

Kada su se konačno i upoznali, Kloe se i više nego iznenadila kada je ugledala Majkla i shvatila da veoma liči na muškarca koga je naslikala. Par je započeo vezu koja je trajala 18 meseci, nakon čega ju je Majkl zaprosio za vreme izleta u Francusku. Slika danas ima posebno mesto u njihovom zajedničkom domu.

"Nikada mi ne bi palo na pamet da bi mogla da predvidim vlastitog supruga. Ali eto, verovatno je reč o sudbini", rekla je Kloe.

Kloe i Majkl, foto Facebook
Kloe i Majkl, foto Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track